Villa Casa Blanca

op til 18 personer, 7 soveværelser og 6 badeværelser

kom indenfor i

Villa Casa Blanca

Her får I arkitektonisk avantgarde. En prætentiøs overflod af luksus, hvor lysindfaldet i huset vil gøre, at I vil føle, I står lige under den uendelige blå sommer- eller midnatshimmel, som danner rammen om disse omgivelser. Helt i særklasse. Bjergene omkranser villaen, så I vil her se solnedgangene og det azurblå middelhav fra en helt særlig position. Tag en drink i jeres helt egen bar – og lad sjælen gå på stand by, mens I nyder disse flotte omgivelser.

Her er plads til 18 rundt om bordet, ved poolen – og også masser af plads til, at I hver især kan lave jeres. Spille billard, træne på terrassen eller tage et lille dyp i den udendørs spa. Dette hus er nærmest smeltet sammen med de omkringliggende vidder og bredder, så I får et overvældende synsindtryk, hvor end I kigger hen.

Om aftenen kan I sidde i den udendørs lounge og fortsætte jeres møde – eller arrangere et lille poolparty. Champagnen råber næsten på at blive proppet op. Lige her.

I flyver til Malaga – og vil blive hentet i lufthavnen. Efter ca. 1/2 times køretur er I alle indkvarteret. Herefter skal I ikke tænke på andet end at hygge jer i de smukke omgivelser.