Referencer

Det siger kunderne...

Vi havde en dejlig ferie til Hotel Cristina, Limone , hvor alt gik fint. Gode flyture med “prioriteret”. Fine biler. Vi tegnede en ekstra forsikring, som vi heldigvis ikke fik brug for. Vi kørte nu ikke så meget på grund af varmen, men en tur til Riva del Garda, Venedig med gondolture osv. Samt en sejltur til Malsecine. Værelser ved siden af hinanden med en fantastisk udsigt, lidt knebent med plads, hvor der skulle sove fire, men det gik fint. God betjening, fin rengøring og god mad, skøn by Limone. Der var intet at klage over. Alle nød det, slappede af og vil gerne derned igen på et tidspunkt. Tak for indsatsen, jeg er sikker på vi tales ved igen.
Judy & Finn
Rejste til Italien
Tak for den exceptionelle service vi fik med ombookningen af vores billetter, lige så mange gange vi kludrede rundt og ombestemte os, lige så mange smil fik vi retur. Og nye billetter. Tak, du er en skat.
Michelle Hviid & Majbritt Mikkelsen
Vi ser tilbage på en fantastisk dejlig “skræddersyet” 3 ugers familietur til Australien. Stor tak til Sanne, Global Tours som med sit professionelle og personlige engagement har taget hånd om en vellykket og uforglemmelig rejse.
Kim & Bodil Frandsen
Rejste til Australien
Jeg har lige haft et af mit livs største rejseoplevelser i Florida med mine børn og deres kærester arrangeret af Sanne fra Global Tours. Vi boede super dejligt i Orlando, Miami, Key West og Fort Lauderdale. Vi fik mange gode råd, ideer og anbefalinger af Sanne, som bidrog til at vores rejse blev succesfuld. Kan kun anbefale Global Tours.
Elisabeth Birnbaum
Rejste til Florida