Global Tours

Katamaran

fyldt med luksus i hvert eneste hjørne af skibet...

Sæt jer på flyet – og rejs ned til jeres helt egen katamaran, fyldt med luksus i hvert eneste hjørne af skibet. Eksklusiv, ude som inde. Jeres besætning vil stå klar til at tage imod jer – måske skal I starte med en dobbelt whisky on the rocks? Når der er skænket, går turen ud på det azurblå vand. Alt I skal gøre er at nyde turen. Efter et par timer kan I stande i en lille bugt eller landsby. I kan spise, når det passer jer. Jeres besætning er der kun for at servicere og give jer ”the Moments of Your Life”. I får også jeres helt egen køkkenchef med ombord som laver præcist den mad I vil have. De lækre gourmetspecialiteter vil blive serveret på dækket, mens i nyder udsigten til den hvide strand og palmerne. Har I specielle ønsker – så sig bare frem. Jeres besætning står klar og næsten alt kan arrangeres.

Når I lyst til en tur i vandet, hopper I bare i og der er også masser af legetøj. Vil I lære at dykke? Så er der også både og mandskaber som specialiserer sig i det. Og bare rolig, håndklædet flyver ikke væk, det vil besætningen selvfølgelig stå klar med, når I hopper ombord.

Her er tænkt på alt! Vil I ha’ paddleboards eller vandski med ombord, så sørger vi  også for det. I skal ikke andet end at nyde denne breathtaking tur, hvor I en hel uge sejler rundt mellem de smukkeste paradisøer i en uge eller hvor lang tid I nu har lyst. De mest populære steder a er Caribien og Middelhavet, men der er muligheder i hele verden.
I vælger musikken, der skal akkompagnere jeres aftendrink – skal det være ”Fly me to the Moon” …? Og skal vi skrue helt op? Måske en delfin byder på et lille aftenshow undervejs.

Vil du kende begrebet all inclusive, så kan vi garantere, at det er her, du finder ud af den helt rette betydning af det begreb.