Hvem er vi?

Global Tours

Som jeres personlige rejsedesigner er jeg er en no-bullshit-kind-of-woman, når det gælder jer og jeres rejse med Global Tours. Det er mit hjerteblod, min passion – min måde at sprede lys over enhver af de gode mennesker, der hver dag sætter skub i de danske arbejdspladser. Nationalt. Som internationalt. Jeg ønsker sådan at give jer nogle små pusterum af helt særlige glæder, hvor I kan samle al den energi, jeg ved, I skal bruge til jeres mange møder og præsentationer.

Det er derfor, jeg introducerer Business with Pleasure. Jeg kaster oplevelser ind i bestyrelseslokalerne og i de møder, hvor alle skal levere til det yderste af neglene for at blive endnu bedre end deres konkurrenter. Lad os vende det hele rundt. Finde måder at gøre det endnu sjovere på.

Jeg udvisker hermed de usynlige linjer mellem Business og Pleasure. For så er det min helt klare overbevisning, at vi hver især leverer bedre. Lever mere. Og bliver mere nærværende overfor dem, vi holder af – og har alt for lidt tid til. I hverdagen.

Min mission er klar – jeg vil løfte erhvervslivet helt derop, over skyerne.

God tur!

Sanne Petersen

Direktør