Dubai

Hvis jeg skal definere Dubai med ét ord, er det “AMAZING”...

en fantastisk by i forandring

men meget mere end det

Bliv forført af de smukke kontraster i De Forenede Arabiske Emirater. Fra de moderne skyskrabere i Dubai og Abu Dhabi til det magiske lys i ørkenen, der skinner på beduinteltene – ikke at forglemme de spektakulære indkøbscentre og fremragende restauranter – vil dette land aldrig forlade dig ligeglad.

Den hypermoderne by er omgivet af ørken og ørkenlandskaber, hvor et væld af fantastiske aktiviteter kan nydes. Besøg en ægte, rustik beduinlejr og drik autentisk te, nyd en snack, og ryg shisha. Tag på kamelsafari, prøv kræfter med ATV eller sandboarding, nyd de smukke solnedgange – tag på eventyr…

tilgængeligt

Dubai’s strategiske placering mellem øst og vest, de nationale luftfartsselskaber og moderne lufthavne – gør De Forenede Arabiske Emirater til et meget tilgængeligt land, såvel som det ideelle stop for et flygtigt besøg under en rejse fra Europa til Asien.

Eksklusiv rejse til Dubai med Global Tours - Business with pleasure

Al Bastakia

Et af de steder, der overraskede mig mest i Dubai, var Al Bastakia. Det lille fiskerikvarter, som bestemt er en anden verden. Små bygninger og velplejede gamle konstruktioner konverteret til hyggelige tehuse, boutiquehoteller og kunstgallerier med gadeudstillinger. Al Bastakia tilbyder en charmerende atmosfære, helt anderledes end det billede, vi normalt har af Dubai og frodigheden i centrum.

Al Bastakia - Global Tours rejser til Dubai, eksklusive business rejser

dubai creek

I nærheden af Al Bastakiya findes også Dubai Creek, hvor du kan se de gamle både, den typiske “abra” og være vidne til den livlige atmosfære i området. Det er et ideelt sted at gå en tur og observere sammensmeltningen af indianere, pakistanere og Sri Lanka i artsbazaren – med produkter, der kommer fra Iran, Indien, Libanon…

Eller besøg de lokale familier i Gold Souk, som er verdens største guldmarked.

Centrum

Dubai ér verdensberømt takket være dens imponerende centrum: Burj Khalifa, springvandene, indkøbscentre, hoteller – ganske enkelt den ekstreme luksus i en hurtigt udviklende og moderne by. 

dubai fra oven

Jeg anbefaler stærkt at flyve over Dubai med helikopter på en klar dag for at beundre The Palm, The World og skyskraberne ovenfra – og se dimensionerne af disse helt utrolige bygninger midt i ørkenen.

Eksklusiv rejse til Dubai med Global Tours - Business with pleasure
Dubai for Foodies

Også for foodies

Dubai er også en fantastisk destination for foodies. Blandingen af kulturer og de internationale køkkener er de helt ideelle ingredienser til at sikre mere end én Michelin-stjerne.

Mange af Dubais fine restauranter findes på hotellerne i Dubais marina. Og med udsigt over Dubais skyline er du sikret en perfekt udsigt til et udsøgt måltid. Er du mere til gadekøkkener og etnisk mad, er kvarteret omkring Al Dhiyfah Road det perfekte sted. Nyd maden i det fri og oplev det autentiske lokale liv.