Global Tours

Bali og Borneo – Eventyrrejse m/dansk rejseleder

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Bali og Borneo  – Eventyrrejse m/dansk rejseleder

[/av_textblock]

[av_slideshow size=’featured_large’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide slide_type=’image’ id=’1477′ video=’http://’ mobile_image=” video_ratio=’16:9′ title=” link_apply=” link=’lightbox’ link_target=” video_controls=” video_mute=” video_loop=” video_autoplay=”][/av_slide]
[av_slide slide_type=’image’ id=’1484′ video=” mobile_image=” video_ratio=” title=” link_apply=” link=’lightbox’ link_target=”][/av_slide]
[av_slide slide_type=’image’ id=’1481′ video=’http://’ mobile_image=” video_ratio=’16:9′ title=” link_apply=” link=’lightbox’ link_target=”][/av_slide]
[av_slide slide_type=’image’ id=’1485′ video=’http://’ mobile_image=” video_ratio=’16:9′ title=” link_apply=” link=’lightbox’ link_target=”][/av_slide]
[av_slide slide_type=’image’ id=’1482′ video=’http://’ mobile_image=” video_ratio=’16:9′ title=” link_apply=” link=’lightbox’ link_target=” video_controls=” video_mute=” video_loop=” video_autoplay=”][/av_slide]
[/av_slideshow]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

17 dage / 15 nætter | fra Kr.23.895,- per person i dobbeltværelse

Vi har kombineret en rundrejse, der forener to af de mest vidunderlige rejsemål i Asien. Borneos natur og dyreliv er noget af det bedste i verden. Få steder oplever du så mange dyr som i Borneos regnskov. Efter en uge på Borneo fortsætter vi til Bali, der med sine maleriske landskaber med rismarker, palmer og specielle hinduistiske kultur, fuldender den perfekte rejse med oplevelser fra det bedste fra to asiatiske verdener.

Dag 1. Kota Kinabalu

Ankomst og transfer til Grandis hotel centralt i Kota Kinabalu. Ved ankomst hilser du på rejselederen.

Dag 3. Kinabalu Park

Vi forlader Kota Kinabalu fra morgenstunden, og sætter kursen mod bjergene og det mægtige Mount Kinabalu – Nærmere bestemt national parken, Kinabalu Park. Undervejs kommer vi igennem små landsbyer, og vi kan nyde den fantastiske udsigt over dalene i bjergkæden Crocker Range. Kinabalu Park er på UNESCOs verdensarvsliste, og den regnes for et af de vigtigste biologiske steder i verden, med mere end 5000 forskellige slags planter. Man skønner, at der findes mere end 1000 forskellige orkideer. Efter frokost besøger vi Poring Hot Springs. Her er det bl.a. muligt at gå på hængebroer i trækronerne i 40 meters højde.

Vi overnatter i den smukke natur i Kundasang, tæt ved Kinabalu park og med udsigt til bjerget.

Dag 4. Kinabatangan floden

Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Sandakan hvor vores næste eventyr venter. Vi sejler med båd op langs kysten og op ad Kinabatangan floden, til vi kommer til Kinabatangan Wetlands Resort. Turen tager ca. 1 ½ time og er fantastisk flot. Undervejs kan den smukke natur og billedskønne landskaber nydes, mens vi også passerer små landsbyer.

Om eftermiddagen sejler vi ud på et eftermiddagscruise fra vores resort i jagten på nogle af de 10 forskellige abearter, der findes omkring Kinabatangan floden. Floden er også hjem til Borneos pygmæelefanter, orangutanger, næseaber og alle otte slags næsehornsfugle, som lever på Borneo. Kinabatangan floden er Sabahs længste flod, og kan præsentere en helt utrolig koncentration af vilde dyr. I vil få mulighed for at se fugle og andet dyreliv i mangrovetræerne, ved flodbredden og i regnskoven.

Efter cruiset får vi aftensmad og derefter går vi en tur ud på gangbroerne omkring resortet for at lede efter dyr, som kommer frem om natten. Overnatning på Kinabatangan Wetlands Resort (Deluxe Chalet)

Dag 5. Kinabatangan Wetlands Resort

Tidlig morgen bliver du vækket af fuglesang fra regnskoven. Det er signalet for solopgang og tid til dagens første tur op ad floden og et besøg til Pitas Søen. Om eftermiddagen tager vi ud på dagens anden flodtur. Borneos dyreliv er rigt. og er vi heldige, oplever vi både næseaber, pygmæ elefanter, orangutanger, krokodiller og mange forskellige fugle.

Efter aftensmaden sejler vi ud på et aften cruise for bl.a. at se ildfluer. Overnatning Kinabatangan Wildlife Resort (Deluxe Chalet)

Dag 6. Fra Kinabatangan floden til Sepilok

Efter morgenmaden sejler vi tilbage til Sandakan. Vi fortsætter til Sepilok som ligger 25 km uden for byen. Her ligger det berømte Sepilok orangutang rehabiliteringscenter. Centerets formål er at rehabilitere orangutanger, der af den ene eller anden grund ikke er i stand til at klare sig selv i naturen. På samme tid giver det også centerets besøgende mulighed for at se og opleve orangutangerne i deres naturlige miljø. Vi overnatter i de flotte omgivelser ved Sepilok.

Dag 7. Sandakan / Kuala Lumpur

Fra morgenstunden kører vi til Sandakan lufthavn hvorfra vi flyver til Kuala Lumpur. Vi skal på aftentur, hvor vi skal opleve noget af Malaysias fantastiske mad.
Med sin multietniske baggrund, byder Malaysia også på et fantastisk varieret køkken. Vi besøger et område af Kuala Lumpurs, der er berømt for de mange madboder. Vi bruger aftenen på at udforske Petaling Street dybt i hjertet af Chinatown, hvor duftende madboder og udendørs spisesteder ligger side om side. Under vores spadseretur prøver vi nogle af de lokale favoritter som Marchi, Bak Kwa, Apom Balik, Locomotive og Chicken Rice – for blot at nævne nogle få. Overnatning Hotel Stripes Kuala Lumpur.

Dag 8. United Plantations – Besøg til en Palme Olie Plantage

Få en unik oplevelse når vi besøger det danskejede United Plantations, som ejer store områder med palmeolie. Vi kører med bus fra Kuala Lumpur til Teluk Intan. Her starter vi med en forfriskning og en orientering om palmeolieindustrien af en af plantagens ejere enten Martin eller Carl Bek-Nielsen. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål for at få afklaret myter og fakta om denne ofte udskældte industri.

Dagen byder herefter på fremvisning af nogle af plantagens udviklingsinitiativer herunder bl.a. en Tissue Culture facilitet, besøg på en Tamil skole (Plantagen har i alt 7 skoler på deres område), fremvisning af hvordan man høster palmefrugten og den integrerede jernbane, palmeoliemøllen og biomasse anlægget, mulighed for at se boligområder for plantagens ansatte samt et besøg i plantagens danske bageri.

United Plantations byder på en frokost inden vi kører tilbage til Kuala Lumpur. Overnatning Hotel Stripes Kuala Lumpur

Dag 9. Afrejse Borneo – Ankomst til Bali

I dag er det blevet tid til at sige farvel til Kuala Lumpur og starte et nyt eventyr på Bali.

Vi flyver direkte til Bali. Ved ankomst bliver vi hentet i lufthavnen og kører til smukke Ubud der ligger i den centrale del af Bali. I Ubud skal vi overnatte på Alaya Hotel, Ubud som ligger med flot udsigt over rismarkerne.

Dag 10. Gåtur i Ubud

Efter morgenmaden skal vi udforske den smukke by Ubud, hvilket bedst gøres til fods. Vi starter dagen med en tur gennem rismarkerne. Du kommer til at opleve det lokale samfund, som er meget anderledes end det, vi selv er vant til. Vi kommer forbi skoler, små landbrug og oplever på tætteste hold de maleriske omgivelser og balinesiske liv. Vi spiser frokost på en økologisk restaurant med en imponerende udsigt.

Resten af dagen er til fri disposition. Der er rig mulighed for at udforske Ubud på egen hånd. Besøg f.eks. kunstmuseet Puri Lukisan i centrum af Ubud, slå vejen forbi Ubud kunst marked eller besøg den berømte Monkey Forest Road, hvor de langhalede macaque aber holder til.

Dag 11. Ubud

Dagen er fri.

Dag 12. Balis seværdigheder

Vi skal i dag rundt i området for at opleve nogle af Balis mest kendte seværdigheder.

Vi kører til Tampak Siring, ca 10 km nordøst for Ubud. Her skal vi besøge Gunung Kawi templet fra det 11. århundrede.

Vi fortsætter op til Kintamani og nyder den spektakulære udsigt til Batur bjerget og dets sø, der er dannet i et krater. Jorden er utrolig frodig i området, og der findes en masse forskellige plantager. Vi besøger bl.a. frugt, kaffe, kakao og vanilje plantager.

Vi får frokost på en lokal restaurant.Vi er tilbage sidst på eftermiddagen.

Dag 13. Sanur – Sudamala Resort Sanur

I dag kører vi mod Sanur.

Vi har været igennem et koncentreret program med en masse oplevelser. Det er nu blevet tid til lidt afslapning. Vi kører fra Ubud, til Sanur hvor vi skal tjekke ind på Sudamala Resort, der ligger på Sanur stranden. Sanur er en hyggelig by med mange gode restauranter. Hotellet er lækkert med privat strand, der kun må benyttes af hotellets gæster.

Vi tager afsked med vores rejseleder her og resten af dagen er til fri disposition.

Dag 14-15. Sanur – Sudamala Resort Sanur

Dagen er til fri disposition. Sanur byder på en hyggelig hovedgade med en del både lokale og internationale restauranter. Der er også flere butikker, hvor det er muligt at købe de sidste souvenirs.

Dag 16. Afrejse Bali

Transfer til lufthavnen.

Dag 17. Ankomst til Danmark

Dagsprogram:

 • Dag 1 Afrejse fra Danmark til Kota Kinabalu.
  Dag 2 Kinabalu Park.
  Dag 3 Kinabatangan floden.
  Dag 4 Kinabatangan Wetlands Resort.
  Dag 5 Fra Kinabatangan floden til Sepilok.
  Dag 6 Sandakan / Kuala Lumpur.
  Dag 7 United Plantations – Besøg til en Palme Olie Plantage.
  Dag 8 Afrejse Borneo – Ankomst til Bali.
 • Dag 9 Gåtur i Ubud.
 • Dag 10 Ubud.
 • Dag 11 Bali’s seværdigheder.
 • Dag 12 – 14 Sanur – Sudamala Resort Sanur.
 • Dag 15 Transfer til Lufthavn og fly til Danmark
 • Dag 16 Ankomst Danmark.

Du får:

 • fly t/r Danmark – Kota Kinabalu – Bali – Danmark
  privat transfer til/fra lufthavne
  14 nætter på skønne hoteller
  3 x velsmagende middage
  8 x udflugter
  mulighed for at opleve det danskejede United Plantations – palmeolie plantage
 • 4 x morgenmadsbuffet
 • 9 x frokost
 • Vores engagerede rejseleder Lotte Petersen

Evt. tillæg pr. person

Drikkepenge, drikkevarer, forsikringer

Dato og priser fra:

ny dato på vej   fra   kr. 23.895,-

[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’40px,0px,0px,0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Rayong

Sanne siger:

Mød jeres rejseleder – Lotte Petersen

For 12 år siden gav min mands job os den spændende mulighed for at flytte til Asien. Vi har boet 4 år i Ipoh, 200 km nord for Kuala Lumpur, og 8 år i Kuala Lumpur.

Jeg mødte min mand i Jakarta, Indonesien. Her boede vi 2 år sammen.

Jeg er 46 år og har 2 børn på 13 og 16 år. I sommeren 2016 flyttede vi tilbage til Aalborg, og herefter fik jeg stor lyst til at dele ud af mine fantastiske oplevelser.

I min tid i Malaysia og Indonesien har jeg arrangeret mange ture for gæster og har enten selv været med som rejseleder eller været rådgiver omkring gode ferie – og oplevelsesmuligheder i disse fantastiske lande. Af steder kan nævnes Ipoh, Penang, Langkawi, Malacca, Redang, Sarawak, Bali, Java og Sabah hvor jeg bl.a. har besteget Mount Kinabalu 2 gange og gennemført Mount Kinabalu adventure race 1 gang. Jeg har også arrangeret velgørenhedsture til Phnom Pehn i Cambodia.

Asien er et fantastisk sted, som har utroligt meget at byde på i form af både kulturelle oplevelser og naturoplevelser – Oveni er Asien det perfekte sted til ren afslapning.

Udover engelsk taler jeg også lidt malaysisk, en del tysk og fransk.

Jeg ser frem til at dele en masse oplevelser på vores spændende rundrejser.
[/av_textblock]
[/av_one_third]

Skriv et svar

Luk menu