Testimonials

Judy og Finn

Vi havde en dejlig ferie til Hotel Cristina, Limone , hvor alt gik fint.
Gode flyture med “prioriteret”. Fine biler. Vi tegnede en ekstra forsikring, som vi heldigvis ikke fik brug for. Vi kørte nu ikke så meget på grund af varmen, men en tur til Riva del Garda, Venedig med gondolture osv. Samt en sejltur til Malsecine.

Værelser ved siden af hinanden med en fantastisk udsigt, lidt knebent med plads, hvor der skulle sove fire, men det gik fint. God betjening, fin rengøring og god mad, skøn by Limone. Der var intet at klage over. Alle nød det, slappede af og vil gerne derned igen på et tidspunkt.

Tak for indsatsen, jeg er sikker på vi tales ved igen.

Judy og Finn

Vi ser tilbage på en fantastisk dejlig “skræddersyet” 3 ugers familietur til Australien.

Stor tak til Sanne, Global Tours som med sit professionelle og personlige engagement har taget hånd om en vellykket og uforglemmelig rejse.

Kim og Bodil Frandsen

Jeg har lige haft et af mit livs største rejseoplevelser i Florida med mine børn og deres kærester arrangeret af Sanne fra Global Tours. Vi boede super dejligt i Orlando, Miami, Key West og Fort Lauderdale. Vi fik mange gode råd, ideer og anbefalinger af Sanne, som bidrog til at vores rejse blev succesfuld. Kan kun anbefale Global Tours –

Elisabeth Birnbaum

sanne-siger

Global Tours
Fyrrebakken 36
9000 Aalborg
e-mail  info@globaltours.dk

Ring til os 6168 9991