Sanne’s Rejsetanker … 

Tankerne bag min drøm …

Global Tours er en drøm, der har ligget og banket i mit hjerte – og som har ventet på at blive forløst – i alle mine 30 år i rejsebranchen. Her har jeg haft det privilegium at arrangere og sammensætte enestående rejser – til mine kunder. Og til deres gæster og forretningspartnere. For mine kunder er kun det allerbedste godt nok – og der er intet i verden, jeg hellere vil end forkæle med oplevelser. Og nu har jeg dedikeret mit liv til at gøre en forskel i dit rejseliv.

Vi laver helt specielle rejser til dig, der rejser med øjnene. Med sjælen. Dig, der vil opleve roen og skønheden – og kontrasterne på vores planet.

Tiden er vigtig.

I en verden, hvor der ikke er et minut, der må spildes – og hvor vi hver dag har stramme kalendere og aftaler, der skal overholdes. Deadlines. Og mails, der tikker ind og forventer vores svar. Vi lever i et 24-7 samfund – og har ikke engang fred, når vi sidder med aftenkaffen. Eller et glas rødvin og en rød bøf fredag aften.

Selv en Duracell-kanin må give op, når batteriet er fladt. Så er det tid at lade op, få genopladet batterierne, få nye tanker, idéer … få pirret vores sanser, så vi igen kan yde den indsats, vi hver dag forlanger af os selv.

Sådan er det for mig.

Når jeg så sidder der – med udsigt over klipperne, der møder det dybgrønne hav, så er det som om, at jeg kommer i tanke om, hvad det er, der er vigtigt i mit liv. Jeg ser på mine to store drenge. Og jeg ved, at lige her – lige nu – denne stund, lagres i mit sind. Og jeg fyldes af taknemmelighed over at sidde lige her. Rødvinen smager bare bedre her. Og maden. Og jeg fastfryser dette øjeblik i min bevidsthed og ved, at det er her, jeg kan hente al den energi, jeg har brug for, når jeg kommer hjem.

Det samme kunne jeg ønske for dig. Og din familie. Eller venner. Vi skal nyde den klodes skønhed – og vores egne ressourcer til at passe godt på os på selv. Og dem, vi holder af. Dét er vigtigt.