Pas og visum

Det er vigtigt, du undersøger om dit pas er gyldigt, og om det indeholder blanke sider til evt. stempler. Som hovedregel skal dit pas være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedagen.

Vi hjælper dig med de visumregler, der gælder for danske statsborgere til det land, du rejser til.

Yderligere information findes her:

visumformular.dk kan du downloade og printe visumformularer samt læse om ansøgningsprocedurer for danske statsborgere.