Global Tours er drømmen om at kunne række ud – og tilbyde de mest unikke rejseoplevelser til dig, der gerne vil ha’ en speciel, unik og “handmade” rejse – men ikke har tiden til at arrangere det hele selv – og mest af alt, ikke har de forbindelser, vi har.

Lad os vise dig verden …

I Global Tours vil vi, som din personlige rejsevejleder, sige, at der er nogle helt klare “Must See’s” på denne klode. Efter at have rejst i mere end 30 år, professionelt som privat, står der flere steder tilbage i bevidstheden, som har skilt sig ud fra alt andet. Global Tours destinationer.

Lad os vise dig en verden af autentisk skønhed – med kontraster, der lagrer sig i din bevidsthed – i din krop og sjæl. Små oaser, der venter på at blive indtaget og absorberet, steder hvor sjælen vil finde så mange mentale vitaminer, at den bliver ladet op og fyldt med ny sprudlende energi. For en tid. Det er skønhed – og kontraster – der vil få dig til at glemme alt … Lad os vise dig en verden af steder, du ikke har været før.

At rejse med os bliver som at kende nogen på destinationen. For alle aftaler har vi lavet på forhånd. Fra chaufføren, der henter dig i lufthavnen til hotellet, der ved, at du er på vej. Alt vil være fikset og klaret!

6 helt konkrete fordele ved at rejse med os …

Når du vil … 
Fri udrejsedag. Og fri hjemrejsedag. Og vi står klar med en løsning, hvis rejsen skal være mere end 1 uge. Eller mindre. Eller tag med på vores grupperejser til Lipari eller Spanien, hvor vi har dansk rejseleder.

Garanti for … 
Som ejer af Global Tours har jeg håndplukket hver eneste destination. For jeg har været der selv. Valgt med mine sanser. Ingen af mine gæster skal bade i et hav, jeg ikke selv er hoppet i, overnattet på et hotel, hvor jeg ikke selv har været – eller stå ved en morgenmadsbuffet, hvor jeg ikke selv har spist både de scramblede æg og smagt på yoghurten. Det er vores garanti for rejsemål, der pirrer både sanserne og varmer langt ind i sjælen.

Tryghed på rejsen …
Vi er med dig på hele rejsen. Helt til du har sat nøglen i din egen fordør igen. Ring og spørg – eller ring og fortæl. Vi er medlem af rejsegarantifonden.

Agenterne – den forlængede arm på destinationen…
Vi har samarbejdet med agenter i udlandet gennem mange år – som vi kender godt og har tillid til. De er klar til at rykke ud og fungere som Global Tours forlængede arm på destinationen.

Eventyrpakke … 

Til hver rejse følger der en eventyrpakke, som består af oplevelser på destinationen. Bilen, du skal køre i, er bestilt. Og flybilletterne er klar. Og du ved, at du ikke er gået glip af noget, når du sidder i flyet. På vej hjem til Danmark.

Verden venter – og vi venter på at vise dig nogle af verdens smukkeste steder.

sanne-siger

Global Tours
Aalborg Lufthavn

Ny Luftavnsvej 100
9400 Nørresundby
e-mail  info@globaltours.dk

Ring til os 6168 9991